| TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU |
| ÜRÜN ÇEŞİDİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
TOPRAKTAN UYGULAMA |
| Sebzeler; Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Çilek v.b. |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
Yaprağı yenen kışlık sebzeler; Marul
Ispanak, Pırasa v.b. |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Bağ |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Kesme çiçekçilikte, Gül v.b. |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Muz |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Tüm Endüstri Bitkiler; Pamuk, Ayçiçeği, Şekerpancarı v.b. |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Narenciye, Zeytin |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Elma, Kiraz, Şeftali, Armut v.b. Meyve Ağaçları |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |
| Karpuz, Kavun, Patates, Soğan, Havuç |
150-250 cc/100 lt su |
1-2 lt/da |