Obi Forte
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W | |
| TOPLAM AZOT (N) | 5 | |
| AMONYUM AZOTU (N) | 5 | |
| NÖTRAL AMONYUM SİTRAT VE SUDA ÇÖZÜNÜR FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) | 25 | |
| SUDA ÇÖZÜNÜR FOSFOR PENTAOKSİT (P2O5) | 25 | |
| SUDA ÇÖZÜNÜR ÇİNKO (Zn) | 10 | |
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
| TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU | ||
| ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| Sera ve Açık alan Sebzeler; Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kavun, Kabak, Karpuz, Çilek |
Fideler şaşırtıldıktan sonra meyve irileşme döneminde | 60 gr/100 lt su |
| Tüm Meyve Ağaçları; Şeftali, Kiraz, Kayısı, Elma, Erik, Armut, Ayva, Bağ, Turunçgiller, Zeytin, Fındık v.b. |
Tomurcuklanma dönemi ve Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
| Endüstri Bitkileri; Pamuk, Mısır, Ayçiçeği |
Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
| Tüm Baklagiller; Nohut, Fasulye, Mercimek, Soya v.b. |
Gelişim dönemi boyunca | 60 gr/100 lt su |
| Tahıllar; Buğday, Arpa, Çeltik v.b. | Kardeşlenme ve Sapa Kalkma döneminde toplam 2 uygulama | 60 gr/100 lt su |
İŞLEV VE FAYDALARI
| İŞLEV VE FAYDALARI | ||
| *Çiçeklenme,tohum bağlama, erken büyüme ve kök oluşumunu teşvik eder, olgunlaşmayı hızlandırır ve tohum/meyve üretimini arttırır. |
||
| *Çiçek gözü oluşumunu artırır. | ||
| *Hava koşullarına bağlı dökülmeleri en aza indirir. | ||
| *İçerdiği Çinko sayesinde bitkilerin klorofil içeriklerini ve RNA düzeylerini önemli derecede arttırır. | ||
| *Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar. |






