| TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU |
| ÜRÜN ÇEŞİDİ |
UYGULAMA DÖNEMİ |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
TOPRAKTAN UYGULAMA |
| Sera Bitkileri |
Vejetasyon süresince 3-4 günde bir |
250 gr/100 lt su |
2-3 kg/da |
| Meyve Ağaçları |
Gelişim dönemi boyunca 15 günde bir |
400 gr/100 lt su |
5-6 kg/da |
| Bağ |
Sürgünlerin kol atmaya başlamasından itibaren gelişim dönemi boyunca 10-15 gün arayla |
250 gr/100 lt su |
2-3 kg/da |
| Zeytin |
Gelişim dönemi boyunca 10-15 gün ara ile |
300 gr/100 lt su |
5-6 kg/da |
| Açık alan Sebze |
Vejetasyon süresince 3-4 günde bir |
250 gr/100 lt su |
2-3 kg/da |
| Şeker Pancarı, Patates, Mısır, Havuç, Ayçiçeği, Pamuk |
Bitkiler 4-5 yapraklıyken başlanarak gelişme dönemi boyunca 10-15 gün ara ile |
300 gr/100 lt su |
4-5 kg/da |
| Baklagiller |
ilk çapadan itibaren 3 uygulama |
400 gr/100 lt su |
4-5 kg/da |
| Hububat |
Kardeşlenme döneminde |
300 gr/100 lt su |
- |