Obi N12
GARANTİ EDİLEN İÇERİK
| GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W | |
| Organik Madde | 48 | |
| Toplam Azot (N) | 12 | |
| Organik Azot (N) | 0,5 | |
| Üre Azotu (N) | 11,5 | |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 4 | |
| Suda Çözünür Bor (B) | 0,1 | |
| Suda Çözünür Bakır (Cu) | 0,1 | |
| Suda Çözünür Demir (Fe) | 0,1 | |
| Suda Çözünür Mangan (Mn) | 0,05 | |
| Suda Çözünür Çinko (Zn) | 0,05 | |
| Ph | 6-8 | |
TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU
| TAVSİYE EDİLEN KULLANIM DOZU | ||
| ÜRÜN ÇEŞİDİ | UYGULAMA DÖNEMİ | UYGULAMA DOZU |
| Domates, Biber, Hıyar v.b. | Fide dikiminden sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
| Kabak, Karpuz, Kavun | Ekimle birlikte ve Çiçekten sonra toplam 2-3 uygulama |
250 ml/100 lt su 2 lt/ 100 lt su Damlamadan |
| Turunçgiller | Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
| Kayısı, Şeftali, Elma, Erik, Armut, Kiraz, Zeytin |
Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla | 300 ml/100 lt su |
| Tahıllar | Kardeşlenme ile Sapa Kalkma arasında | 300 ml/100 lt su |
| Pamuk | 1.Uygulama 4-5 yapraklıyken 2.uygulama Tarakta |
250-300 ml/100 lt su |
| Mısır | 1.Uygulama Gelişme döneminde 2.uygulama Püskülden sonra |
250-300 ml/100 lt su |
| Şeker Pancarı, Patates, Soğan | 1.Uygulama Gelişme döneminde 2.uygulama 2.çapadan sonra |
250-300 ml/100 lt su |
| Bağ | Sürgünden başlayarak ben düşene kadar toplam 3 uygulama | 200 ml/100 lt su |
| Soya, Fasulye, Nohut, Mercimek, Yerfıstığı, Ayçiçeği |
Ekimle beraber ilk uygulama, Çiçekten sonra 2-3 hafta aralıklarla 2-3 uygulama | 250 ml/100 lt su |
İŞLEV VE FAYDALARI
| İŞLEV VE FAYDALARI | ||
| *Toprağın yapısını düzenler ve organik maddece zenginleşmesini sağlar. | ||
| *Bitkilerde vejetatif gelişmeyi sağlar, tepe/kök oranı artar. | ||
| *İçerdiği mikro besin elementleri sayesinde bitkilerde dengeli beslenmeyi sağlar. | ||
| *Meyve ve Sebzelerin kalitesini arttırır, raf ömrünü uzatır. | ||
| *Bitkilerde kök yapısını etkileyerek kök hastalıklarına karşı direnç sağlar. |




